Bel ons: 0494 158 479

Lofthuizen Bouwen

Energiezuinig en doordacht bouwen met ECO-Nomic-House garandeert een optimaal wooncomfort, een gezond leefklimaat, verlaagt de maandelijkse energiefactuur en verhoogt fors de toekomstige doorverkoopwaarde van uw woning.

 • Passiefhuizen bouwen

  Een passiefhuis is een zeer energiezuinig gebouw gericht op een optimaal winter- en zomercomfort. Tijdens het grootste deel van het jaar kan een passieve woning op kamertemperatuur blijven zonder een klassiek verwarmings- of koelingssysteem te gebruiken.


  Het bouwen van een passiefwoning vereist heel wat expertise, want alle parameters van de opbouw dienen hierop afgestemd te zijn.

 • Hoe bouwt ECO-Nomic-House uw passiefhuis?

  ECO-Nomic-House vertrekt vanuit de principes voor een lage-energiewoning, en besteedt extra aandacht aan:


  Een uitgekiend ontwerp, thermische isolatie met minimale koudebruggen, doorgedreven lucht- en kierdichting van de constructie en gebruik van passieve zonne- en warmtewinsten, terwijl een goed binnenklimaat verzekerd wordt door gebalanceerde ventilatie met hoge mate van warmteterugwinning.

 • Voordelen Passief Bouwen

  Aan passief bouwen zijn verschillende voordelen verbonden. In de eerste plaats brengt een passiefhuis een lagere energiefactuur met zich mee. De verhouding verschilt van woning tot woning, maar doorgaans betaal je vier tot tien keer minder dan bij een klassieke woning. Een ander voordeel is de lagere CO2-uitstoot. Zeker als je investeert in een warmtepomp of een pelletkachel, zal je bijzonder milieuvriendelijke cijfers kunnen voorleggen.

U bent bij het Juiste Adres! Contacteer ons