Bel ons: 0494 158 479

Over ons

ECO-Nomic-House weet dat het bouwen of verbouwen van een woning een groot avontuur is. En zo moet het ook blijven. Wij adviseren, vertalen uw ideeën, ontwerpen en maken een technisch ontwerp. Tevens kunnen we voor u het bouwproces begeleiden en waken over de planning, financiën en de kwaliteit.

 • Energieneutrale huizen bouwen

  ECO-Nomic-House heeft zich gespecialiseerd in de creatie en realisering van toekomstgerichte duurzame woningen met een laag energieverbruik, eventueel geheel energieneutraal (EPC 0). Vernieuwende en duurzame woonconcepten, bijna altijd volledig onder architectuur. Voor de ontwikkeling ervan gaat ECO-Nomic-House op basis van gelijkwaardigheid allianties met gerenommeerde architecten en kwalitatief hoogstaande bouwers aan.

 • Onze Visie

  Het is niet eenvoudig een complex gegeven als ‘kwalitatief bouwen’ te vatten in enkele woorden. U en ECO-Nomic-House moeten elkaar leren kennen. We nemen de tijd om te luisteren, te overleggen en te optimaliseren zodat visie, wensen, mogelijkheden en beperkingen leiden tot een evenwichtig geheel dat goed en aantrekkelijk is.


  Onze geoliede structuur levert een aantoonbaar beter project op. Ons team van specialisten blijft waken over de vele aspecten zoals ontwerp en ruimte, functionaliteit en comfort, techniek en duurzaamheid. Er is professionele aandacht voor elk onderdeel, ook als u het niet zelf ter sprake brengt.

 • Op maat van de klant

  Bouwen is een belangrijke fase in uw leven die u jarenlang comfort moet geven. Wij passen ons aan zodat we het energieneutrale woning bouwen waar u zich volledig in thuis voelt. Zowel de architectuur als de materialen voor exterieur en voor de binnen afwerking, zijn volledig vrij. We zien ons taak om u advies te geven over de duurzaamheid, techniciteit en de prijsimpact van de gekozen huis. Met de diversiteit aan partners en leveranciers kunnen we leveren wat u wenst.

U bent bij het Juiste Adres! Contacteer ons