Bel ons: 0494 158 479

Privacy Policy

ECO-Nomic-House kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van ECO-Nomic-House, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ECO-Nomic-House verstrekt. ECO-Nomic-House kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom ECO-Nomic-House gegevens nodig heeft

ECO-Nomic-House verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.


Daarnaast kan ECO-Nomic-House uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang ECO-Nomic-House gegevens verwerkt

ECO-Nomic-House bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

ECO-Nomic-House verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van ECO-Nomic-House worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. ECO-Nomic-House gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

ECO-Nomic-House maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ECO-Nomic-House bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.


De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.


Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ECO-Nomic-House te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ECO-Nomic-House heeft hier geen invloed op.

ECO-Nomic-House heeft Google geen toestemming gegeven om via ECO-Nomic-House verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@eco-nomic-house.be. ECO-Nomic-House zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

ECO-Nomic-House neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ECO-Nomic-House maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.


Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ECO-Nomic-House verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ECO-Nomic-House op via info@eco-nomic-house.be. www.eco-nomic-house.be is een website van ECO-Nomic-House. ECO-Nomic-House is als volgt te bereiken:


Email: info@eco-nomic-house.be
Telefoon: 0494 158 479
BTW Nr.: BE0635723548

U bent bij het Juiste Adres! Contacteer ons